Vindkraft med Eolus

Eolus har lång erfarenhet av att sköta allt som behövs för ett framgångsrikt ägande av vindkraftsanläggningar. Sedan starten 1990 har Eolus etablerat över 650 vindkraftverk i Sverige, Norge och Estland och vi förvaltar en portfölj av åt kunder, såväl enskilda verk som parker. Bland våra internationella uppdragsgivare finns Aquila Capital, Munich Re, ewz, KGAL och Mirova. Etablering av vindparker åt kunder pågår för närvarande i Sverige, Norge och USA.

Vi erbjuder vindkraftsägare möjlighet att välja hela eller delar av vårt koncept. Vill du veta mera? Klicka här för att läsa om de tjänster Eolus erbjuder.

I ett av numren av Eolus kundtidning Nya Vindar finns ett reportage från Eolus driftcentral i Halmstad för den som är intresserad av att få en titt bakom kulisserna. Klicka här för att läsa Nya Vindar.

Eolus erbjuder också konsulttjänster inom etablering av vindkraft. Exempel på konsulttjänster är upphandling, projektledning, vindvärderingar, ljudanalyser och miljökonsekvensbeskrivningar.

Vill du veta mera eller diskutera kring dina behov för din anläggning kontakta Johan Larsson. Johan nås via 0703-90 90 50 eller johan.larsson@eolusvind.com